Beridarblogg

Beridarblogg

Bloggen

Här kan du följa mig och "mina" hästar - vardag och tävling. Bloggen kommer att uppdateras ca. en gång i veckan.

V+V = Vinst och vurpa!

Häst, häst & häst!Posted by Esther Philippa Nicolaissen Tue, September 03, 2013 20:59:46
I helgen var vi och tävlade i Kumla med John, Maiowa, Kaizen och Gloria. Nu när fälttävlanssäsongen närmar sig slutet, är det dags för hopphästarna att komma igång ordentligt igen.
Gloria och Kaizen nollade 1.10m, men båda var lite spända. I 1.20 hade de godkända rundor igen, men då de fortfarande var spända inne på banan blev det några onödiga bommar.

John var jätte taggad i 1.30, och fick två ner. Maiowa blev placerad 4:a.
Maiowa gick ut som nr.2 i 1.40klassen och satte en säker nolla med en bra tid som räckte genom hela klassen till en vinst! Endast en annan felfri, och den gick 6 sekunder långsammare än Maiowa.


John hoppade jätte fint helt till trekombinationen (7ABC) där han inte fick ut frambenen i landningen från C-hindret och därmed gick rätt i backen. Vi klarade oss bägge med några skrubbsår.

Annars har Maiowa debuterat 1.50, och Buster och Molly har gjort debut på fälttävlansbanan med mycket bra resultat.


Guppy vann en CIC* fälttävlan i Stockholm i juli, och i augusti vann han Norska Mästerskapet i fälttävlan för Young Rider! Vi ska till Flyinge d.19-22 september för att rida Nordiska Mästerskapet för Norge. Kul!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.