Beridarblogg

Beridarblogg

Bloggen

Här kan du följa mig och "mina" hästar - vardag och tävling. Bloggen kommer att uppdateras ca. en gång i veckan.

Inget Breeders, ingen *-debut och inga bilder!

Häst, häst & häst!Posted by Esther Philippa Nicolaissen Sat, October 06, 2012 12:48:50

I dag skulle vi ha varit på väg till Skåne för att debutera både Tick-Tack och Give Me Five i CNC* fälttävlan!

I och för sig skulle jag ha varit på Flyinge för att rida Breeder's på Cecil redan i onsdags, men denna veckan har varit... strulig.

För en vecka sen blev Cecil snorig i den ena näsborren och det luktade extremt dåligt. Våran veterinär kom ut och konstaterade att det var bihåleinflammation - penicillin i 14 dagar! Dock menade han och några andra veterinärer vi konsulterade att han kunde tävla först och sen börja med behandlingen då han allmänt är pigg och glad och inte har feber. Men dagen efter när jag red kom det stora mängder slem från näsborren, och jag bestämde mig för att börja behandlingen omedelbart och avstå från tävlingen... Han har bara några dagar kvar av behandlingen, och näsborren har torkat upp fint och lukten har försvunnit helt, så det är ju bra!

Jag var i alla fall jätte taggad inför fälttävlingen som skulle vara i morgon, men i går kväll fick jag reda på att den enstjärniga klassen var inställd pga. regn... Merrick Fontaine, en treåring som har varit hos mig för inhoppning, skulle åka med till Skåne, men det blir ju svårt nu när vi inte åker alls, så han blir väl kvar ett tag till.

Åh, denna veckan som man har sett fram emot så länge, och så blir den så här!

Jag har bara en fråga: Vad gör man när man plötsligt har en hel helg ledig???


En fråga till: Varför kan jag inte lägga in bilder längre?? smiley